5/9/13

Οι χρήσεις της οδοντόκρεμας!

 

Μάθετε δέκα χρήσεις της!

Η οδοντόκρεμα λευκαίνει τα δόντια, αφαιρεί τους λεκέδες και τα μικρόβια και προστατεύει το σμάλτο. Αλλά αυτά είναι ήδη γνωστά! Εμείς θα σας μιλήσουμε για τις χρήσεις της οδοντόκρεμας που οι περισσότεροι από εσάς δε γνωρίζετε!

Ερεθισμοί από τσιμπήματα εντόμων. Μετά το τσίμπημα απλώστε λίγη οδοντόκρεμα για να σταματήσει η φαγούρα και να μειωθεί το πρήξιμο. 
 
Εγκαύματα. Εάν ακουμπήσατε κάποιο καυτό σκεύος, για να ανακουφιστείτε βάλτε πάνω αμέσως λίγη οδοντόκρεμα.
 
Οδοντόκρεμα vs σπυράκι. Εάν έκανε την εμφάνισή του στο πρόσωπό σας ένα σπυράκι, πριν κοιμηθείτε βάλτε πάνω του μικρή ποσότητα οδοντόκρεμα και το πρωί ξεπλύνετε. Το σπυράκι θα έχει εξαφανιστεί.
 
Δυνατά νύχια. Για καθαρά, λαμπερά και δυνατά νύχια τρίψτε τα με οδοντόκρεμα. 
 
Αντί για gel. Εάν θέλετε δυνατό κράτημα στα μαλλιά σας χρησιμοποιήστε μια οδοντόπαστα σε μορφή gel. 
 
Δυσάρεστες μυρωδιές. Η μυρωδιά του σκόρδου, του κρεμμυδιού και του ψαριού από τα χέρια σας μπορεί να φύγει εάν τα τρίψετε με οδοντόκρεμα. 
 
Δύσκολοι λεκέδες σε ρούχα και χαλιά. Εάν θέλετε να απομακρύνετε δύσκολους και επίμονους λεκέδες από τα ρούχα και τα χαλιά σας δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε οδοντόκρεμα. Όσον αφορά στο λεκέ στο ρούχο σας απλώστε οδοντόκρεμα στην περιοχή και τρίψτε μέχρι να εξαφανιστεί. Στη συνέχεια πλύνετε το ρούχο ως συνήθως. Ο λεκές στο χαλί σας θα φύγει εάν απλώσετε πάνω του οδοντόκρεμα και με μία βούρτσα τρίψετε καλά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε. 
 
Καθαρίζει βρώμικα παπούτσια. Τα λευκά αθλητικά σας έχουν γίνει μαύρα; Απλώστε οδοντόπαστα και τρίψτε καλά με μια βούρτσα. Με ένα βρεγμένο πανί σκουπίστε και θα δείτε πως θα είναι όπως τα αγοράσατε!
 
Καθαροί τοίχοι. Το παιδάκι σας ζωγράφισε τους τοίχους; Βάλτε οδοντόκρεμα σε ένα πανί και τρίψτε το σημείο μέχρι να εξαφανιστεί.
 
Ασημένια κοσμήματα, δίσκοι και κηροπήγια σαν καινούργια.Τρίψτε με οδοντόκρεμα τα κοσμήματά σας και τα ασημικά σας και αφήστε τη να δράσει για μια ημέρα. Στη συνέχεια με ένα μαλακό πανί σκουπίστε καλά και θα δείτε πως τα κοσμήματα και τα ασημικά σας θα λάμπουν.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes