19/12/14

Και στο Αγρίνιο ανήλικοι εξαργύρωσαν κλεμμένα «σκρατς»!

Συνελήφθησαν από τις Αρχές....

Οι δυο τσιγγάνοι ηλικίας 15 και 14 χρόνων έκλεψαν το εμπόρευμα ενός λαχειοπώλη στο κέντρο της πόλης, έξυσαν όλα τα στιγμιαία λαχεία και τα εξαργύρωσαν σε άλλον λαχειοπώλη

Μόλις ένα 24ωρο μετά τη σύλληψη ενός 17χρονου που έκλεψε στιγμιαία λαχεία «σκρατς» αξίας 2.100 ευρώ στην Αλεξανδρούπολη και τα έδωσε σε ένα φίλο του για να τα εξαργυρώσει, άλλοι τρεις πιτσιρικάδες βρέθηκαν κατηγορούμενοι για την ίδια αιτία στο Αγρίνιο!



Οι δυο τσιγγάνοι ηλικίας 15 και 14 χρόνων έκλεψαν το εμπόρευμα ενός λαχειοπώλη στο κέντρο της πόλης, έξυσαν όλα τα στιγμιαία λαχεία και τα εξαργύρωσαν σε άλλον λαχειοπώλη. Όμως, έκαναν το λάθος να αναθέσουν σε έναν 16χρονο να εξαργυρώσει από έναν πλανόδιο λαχειοπώλη ένα Λαϊκό λαχείο που κέρδιζε!

Ο πλανόδιος είχε ενημερωθεί από τον Οργανισμό και για την κλοπή, αλλά και για τους αριθμούς των κλεμμένων λαχείων. Έτσι, ειδοποίησε την Αστυνομία άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον 16χρονο και αυτός αποκάλυψε τους δυο δράστες. 

Οι ανήλικοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά η δικογραφία για κλοπή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, μαζί με αυτή για παραμέληση της εποπτείας τους που σχηματίστηκε σε βάρος των γονιών τους.

ΠΗΓΗ

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes