24/4/15

Έπαιζε συνέχεια Τζόκερ και Λόττο και τα 1.440.000 ευρώ ήρθαν από αλλού!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΟΤΟ
Εκατομμυριούχος κοιμήθηκε, ο τυχερός που... κέρδισε στο ΠΡΟΤΟ 1.440.000 ευρώ, καθώς το «χρυσό δελτίο» παίχτηκε στο ....
Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ της Κατερίνας Ακριβούση.

Χθες το βράδυ ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε ότι βρέθηκε ένα τυχερό δελτίο στην 1η κατηγορία κατά της χθεσινή διαλογή της 1594ης κλήρωσης του ΠΡΟΤΟ που κερδίζει το ποσό των 1.440.000 ευρώ στο συγκεκριμένο πρακτορείο. Ηταν απλό δελτίο, τυχαίας επιλογής με συμπληρωμένες 10 στήλες, που όμως έμελλε να αλλάξει για πάντα τη ζωή του τυχερού ή των τυχερών που το έπαιξαν.

Η ιδιοκτήτρια του Πρακτορείου Κατερίνα Ακριβούση και ο σύζυγός της Κώστας, δήλωσαν ενθουσιασμένοι καθώς για πρώτη φορά το πρακτορείο τους «κληρώνει» ένα τόσο μεγάλο ποσό. Όπως έλεγαν σπάνια οι παίκτες τους πόνταραν στο ΠΡΟΤΟ και υποθέτουν πως ο νικητής δοκίμασε την τύχη του στο συγκεκριμένο παιχνίδι για πρώτη φορά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο πρακτορείο, που είναι το μοναδικό στο Στεφανοβίκειο, δοκιμάζουν την τύχη τους τόσο κάτοικοι του Στεφανοβικείου όσο και από τα διπλανά δημοτικά διαμερίσματα.

Εκτιμάται ότι κάποιος από εκείνους που χθες έπαιξαν ΛΟΤΤΟ και συμπλήρωσαν και ΠΡΟΤΟ από σήμερα θα είναι εκείνος που μπορεί να ονειρεύεται μια πολύ άνετη και πλουσιοπάροχη ζωή, πλουσιότερος κατά 1.440.000 ευρώ.
ΠΗΓΗ

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best WordPress Themes